oilnews.kz

 

Як повідомляє голова об’єднаного профкому калуського Товариства «Карпатнафтохім-Лукор» Олег Дем’янович Кушлик, окрім тих відрахувань, що утримуються із зарплат людей у вигляді військового податку, спілчани продовжують додатковий збір коштів на підтримку українських військових, які нині захищають державу на східних кордонах в зоні проведення АТО.

Серед них є 18 працівників «Карпавтнафтохіму». Власне на їх підтримку профспілкою передано 70 тис. грн. Зараз, за словами О.Д. Кушлика, розпочато нову хвилю збору коштів. Об’єднаний профком координує свої дії з громадським центром міста Калуш, співпрацює з волонтерськими організаціями. Адже, як пояснює співрозмовник, цивільним людям важко зорієнтуватися в тому, що і якої якості слід купувати. Тому, як приклад, районний військомат закупив форму для бійців, а профком оплатив необхідні кошти; також у співпраці з громадським центром для бійців закуплені бронежилети.

Із зібраних коштів "карпатнафтохімівцями" надано допомогу спецпідрозділові Національної гвардії України, які приїхали в Калуш на ротацію, а їхня форма після перебування на фронті потребувала повної заміни; спілчани одягнули 30 вояків.

Допомога мобілізованим працівникам та членам їхніх родин нині на першому місці у профспілчанськтих справах. Люди допомагають не лише коштами, всі моляться за здоров’я і перемогу наших захисників Вітчизни.

 

Інформаційно-аналітичний центр