DSC

Івано-Франківська обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я (голова Н.В.Бирчак) інформує, що працівники закладів охорони здоров’я області надали допомогу Збройним силам України в сумі 2 млн 775 тис.грн., на підтримку Майдану гідності  - 449 тис.860 грн. 

Разом з тим для цієї мети працівниками галузі медицини надано допомогу:

продуктами харчування на суму 89тис.490 грн.,

медикаментами – на суму 103 тис.80грн.,

одягом та різними засобами індивідуального та колективного захисту – на суму 129 тис. 800 грн.

Безпосередньо з профспілкового бюджету виділено 157 тис. 750 грн. безпосередньо для надання гуманітарної допомоги постраждалим, вимушено переселеним особам зі східних областей України та АР Крим.

Івано-Франківська обласна Рада профспілки працівників енергетики та ЕТП (голова В.Т.Гриньків) інформує про надання грошової допомоги на підтримку Української армії та гуманітарної допомоги постраждалим від воєнної агресії. Зокрема, перерахувано одноденну заробітну плату працівників ОРП на підтримку Української армії в сумі 804 грн.; 1000 грн. ​ виділено для підтримки військових частин в Івано-Франківській області з профбюджету обласної Ради; 1000грн. безповоротної фінансової допомоги надано профкому ППО Слов’янської ТЕС.

Також на підтримку Української армії та надання гуманітарної допомоги постраждалим перерахували одноденну заробітну плату працівники профкому та соціальної сфери Бурштинської ТЕС – 4714,00 грн.; одноденну зарплату працівники профкому Калуської ТЕЦ -700 грн. Двом працівникам ТЕЦ, які мобілізовані в армію, надано допомогу з профспілкового бюджету - 2000 грн., трьом працюючим матерям, синів яких мобілізували в армію  - 1500,грн..

Івано-Франківська обласна Рада профспілки нафтогазпрому (голова Остап’юк С.З.):

Вимушено переселеним особам зі східних областей України та АР Крим надано фінансової допомоги в сумі 5400 грн., гуманітарної допомоги - на 11300 грн.

Івано-Франківська обласна організація профспілки працівників ІФД УДППЗ «Укрпошта» (голова В. Гільтайчук):

Збройним силам України як одноденний заробіток працівників перераховано 117,00 тис. грн., В.ч. 1241 Національної гвардії – зібрана 71 посилка на суму 20 тис.грн. УМВС України в Івано-Франківській області - 68 посилок на суму 19,5 тис.грн. Надано одноразові матеріальні допомоги матерям на поховання синів, які загинули в зоні АТО – Марії Лисенчук, Беці Наталії, Маргариті ЛІщинській – по 1718 грн. На придбання обладнання для мобілізованих в АТО працівників зібрана колективна матеріальна допомога: для Качура Романа - на бронежилет – 4700грн., для Канюка Ярослава – 5000 грн.

Івано-Франківський обком профспілки автотранспорту і шляхового господарства ( голова І.Ф.Гавриляк).:

Постраждалим та вимушено переселеним особам зі східних областей України та АР Крим перераховано 5100 грн. фінансової.

Івано-Франківська обласна організація профспілки працівників державних установ (голова Н.Н. Гушпіт):

На банківські рахунки 98-ми переселеним сім’ям, в яких нараховується 247 осіб було перераховано фінансової допомоги - (по 500 грн. на особу) в районах, містах області, разом – 123500 грн.;

Медичну допомогу надано 1037-ми особам, гуманітарну та продовольчу 1599 особам на суму – 567 388грн.

 

 

Інформаційно-аналітичний відділ

Ради профспілок Івано-Франківської області