Совещание Председателей профкомов Северодонецк 11.11.2014

 

Через продовження бойових дій на території Луганської області частина профспілкових організацій Луганської обласної профспілкової організації працівників будівництва і промбудматеріалів знаходяться на окупованій території. Керівні виборні органи обласної профспілкової організації в значній мірі втратили можливість здійснювати свою статутну діяльність, працювати разом з первинними профспілковими організаціями для захисту членів профспілки.

З метою підтримки первинних профспілкових організацій і збереження Луганської обласної організації профспілки, ЦК профспілки працівників будівництва і промбудматеріалів 11 листопада в м. Сєвєродонецьк провів нараду з профспілковим активом і керівниками будівельних підприємств Луганської області.

Відповідно до порядку денного відбулись Збори голів первинних профспілкових організацій, на яких одностайно висловились за збереження Луганської обласної організації і ухвалили рішення про подальшу організацію діяльності у складі Всеукраїнської Профспілки.

 

Председатели профкомов Северодонецк 11.11.2014

 

 

Керівники профспілкових організацій для збереження статутної діяльності первинних профспілкових організацій та підтримки заходів захисту членів профспілки підтримали пропозицію Голови ЦК профспілки працівників будівництва і промбудматеріалів Андреєва В.М. 

 

та затвердили наступні рішення:

 

 

 

- перейти на пряме профобслуговування до ЦК профспілки на період до відновлення дієздатності структури і керівних органів Луганської обласної організації профспілки;

 

 

 

- обрати Раду голів Луганської обласної організації профспілки для координації роботи профспілкових комітетів області до проведення звітно-виборної конференції і відновлення структури і керівних органів обласної організації;

 

 

 

- головою Ради одноголосно обрати Якубовича А.В., заступника голови Луганської обласної організації профспілки, голову об’єднаної профспілкової організації Виробничо-будівельного Концерну «Луганськбуд».

 

 

 

Учасники зібрання обговорили питання оцінки екстрених потреб членів профспілки, які постраждали від бойових дій, заходів захисту і допомоги дітям членів профспілки в Луганській області, в тому числі в зв’язку із наближенням Нового року.

 

 

 

Роботодавці галузі висловили своє бачення шляхів збереження робочих місць в регіоні та необхідних кроків державі щодо цього.

 

 

 

Допомогу в організації заходу надала Луганська державна обласна адміністрація та її Голова Москаль Г.Г. та Концерн «Луганськбуд» з його керівником Ткачуком В.П.


 

IMG 3696

 

Луганська обласна організація Профспілки будівельників