e

 

У період 09.12.2015 – 11.12.2015 р. у місті Сєвєродонецьку Луганської області та місті Краматорську Донецької області відбулися чергові виїзні зустрічі керівництва ФПУ з профспілковим активом та посадовими особами військово-цивільних адміністрацій Луганської та Донецької областей.

 

Під час проведення зазначених заходів у своїх зверненнях до присутніх заступник голови ФПУ Драп’ятий Є.М. повідомив про основні напрямки діяльності ФПУ та пріоритетні завдання профспілок в сучасних умовах, результати співпраці з представниками місцевої виконавчої влади, необхідність поновлення соціального діалогу на територіях Донецької та Луганської областей та сприяння відновленню діяльності профспілкових організацій.

Учасники зустрічей висловилися за необхідність утворення, до моменту відновлення діяльності обласних об’єднань профспілок, Рад голів профспілкових організацій Донецької та Луганської області для координації спільних дій.

Результатом засідання стало утворення Ради голів профспілкових організацій Луганської області в м. Сєверодонецьк та Ради голів профспілкових організацій Донецької області в м. Краматорськ.

Наступне засідання відбудеться у січні 2016 року у формі зборів уповноважених представників профспілкових організацій з метою підтвердження їх повноважень на участь у підготовці установчих конференцій Луганського та Донецького обласних об'єднань профспілок, які планується провести у лютому 2016 року.

 

Протоколи зібрань додаються

 

Правовий департамент ФПУ