MK BGL 171214

Приватне акціонерне товариство лікувально-оздоровчих закладів "Миргородкурорт", ознайомившись з проектом Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування», що зареєстрований у Верховній Раді України, висловлює свою стурбованість та занепокоєння з приводу негативних наслідків для санаторно-курортної системи в цілому та курорту "Миргород" зокрема, які можуть мати місце у разі його прийняття.

На думку працівників закладу, об'єднання діючих Фондів соціального страхування в один, не підвищить ефективність функціонування системи соціального страхування та якість обслуговування нею застрахованих осіб, не забезпечить стійкість системи до економічних та політичних викликів, а навпаки призведе до розбалансування стабільної роботи цієї системи та ускладнить процеси раціонального і ефективного використання фінансових ресурсів, які спрямовуються на відповідні види соціального страхування.

(Лист додається)

ІАЦ