big-a56232

До ФПУ звернулись вчителі-члени профспілкової організації Великодолинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів-гімназія» Овідіолольського району Одеської області з приводу доручення Прем'єр-міністра України від 04.12.2014 року №112 щодо опрацювання пропозицій Міністерства фінансів України про внесення змін до законодавчих актів України, в тому числі до освітянських законів.

Вважаємо це черговою спробою запровадити норми, які повністю зруйнують сферу освіти України, - наголошується у листі.

Переконані, що влада повинна забезпечити фінансово-економічну стабілізацію в Україні шляхом легалізації тіньового бізнесу, боротьби із ухиленням від сплати податків, збільшення оподаткування заможних верств населення, пом'якшення податкового навантаження для громадян із низьким рівнем доходу, чого, зокрема, вимагали учасники революції Гідності, а не продовжувати наступ на права трудівників, серед яких освітяни і науковці.

(Текст листа додається)

ІАЦ