IMG 7594

Сьогодні, 15 травня, відбулося засідання Антикризового профспілкового штабу, на якому були присутні члени штабу – керівники галузевих та територіальних організацій.

IMG 7602

Засідання вели Голова ФПУ Г.В.Осовий і керівник Антикризового профспілкового штабу С.М.Кондрюк.

IMG 7554

Були розглянуті питання:

-  про хід колективних трудових спорів з КМУ та роботодавцями;

-  про результати переговорів з укладання нової Генугоди;

-  форми і методи боротьби за реалізацію висунутих профспілками вимог;

- про проведення робочих зустрічей з  міністрами соціальної політики, економіки, фінансів, енергетики та вугільної промисловості.

IMG 7590

У ході гострої дискусії учасники засідання обговорили питання щодо проведення пікетування Кабінету Міністрів України на підтримку вимог колективного трудового спору  з Урядом і роботодавцями.

Антикризовий штаб визначив дату початку пікетування – 27 травня 2015 року. Пікетування буде проводитися у форматі двотижневої протестної акції.

На засіданні був присутній Голова Організації ветеранів України П.С.Цибенко, який щиро подякував ФПУ, її членським організаціям за фінансову та моральну підтримку заходів, присвячених 70-річчя Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, і вручив Голові ФПУ Г.В.Осовому пам’ятний знак і подяку ветеранської організації.

IMG 7576

ІАЦ