Изображение 218

 

 

25 травня, відповідно до прийнятих на першій узгоджувальної зустрічі рішень з вирішення трудового спору між СПО об’єднань профспілок та СПО сторони роботодавців, пройшло друге засідання узгоджувальної зустрічі з питання створення трудового арбітражу.

Воно відбулось у офісі Національної служби посередництва і примирення і на ньому були присутні представники від Федерації профспілок України на чолі із першим заступником СПО об’єднань профспілок, заступником Голови ФПУ Сергієм Кондрюком, від роботодавців – генеральний директор Федерації металургів України Сергій Притаманнов, а також горлова НСПП Олександр Окіс, його заступники.

 

Изображение 229

 

Сторони опрацювали проект угоди про створення трудового арбітражу, визначитись по кількості кандидатур та його персональному складу, обговорили та затвердили регламент роботи трудового арбітражу.

Після організаційних процедур того ж дня відбулось перше засідання трудового арбітражу під головуванням Світлани Запари, голови трудового арбітражу, декана юридичного факультету Сумського національного аграрного університету, доктора юридичних наук.

 

Изображение 233

 

За результатами засідання Сторони взяли зобов'язання надати усі необхідні додаткові матеріали для подальшого об'єктивного розгляду вимоги трудовим арбітражем на черговому засіданні, яке планується провести вже наступного дня – 26 травня ц.р.

 

Изображение 252

 

Изображение 226

ІАЦ