Изображение 436 1

 

Напередодні нового сесійного тижня відбуваються робочі зустрічі з керівництвом депутатських фракцій у парламенті на підтримку соціальних законопроектів, ініційованих профспілками.

 

Одна з таких зустрічей проходила 26 червня у Федерації профспілок України з лідером депутатської фракції в парламенті від політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлією Тимошенко.

У ній взяли участь керівництво ФПУ та представники СПО об’єднань профспілок.

 

Изображение 496

 

Попередньо у Верховній Раді України керівництво СПО профспілок і фахівці апарату ФПУ зустрічалися з головою депутатської фракції політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Олегом Березюком, народними депутатами України, членами фракції.

 

Изображение 446

 

У ході зустрічей народні обранці висловили підтримку щодо прийняття законопроектів «соціального пакету» на наступному сесійному тижні.

 

Изображение 506

 

Це законопроекти:

-   №2883 щодо індексації грошових доходів населення;

-   №2682 щодо зниження рівня оподаткування пенсій;

-   №2698 щодо зняття обмежень на виплату повної пенсії працюючим пенсіонерам;

-   №2835 щодо здешевлення ціни на природний газ для населення;

-   №2245 щодо відновлення за рахунок коштів соціального страхування часткового фінансування літнього оздоровлення дітей, санаторного лікування працівників, передусім зайнятих у шкідливих і важких умовах праці.

 

Изображение 474

 

Керівник СПО об’єднань профспілок Григорій Осовий 17 червня звернувся до народних обранців з проханням підтримати зазначені законопроекти як невідкладні під час голосування в парламенті.

 

Изображение 461 1

 

Прес-центр ФПУ