f05a003cc20f5eacce691255e78318c26301dc72

 

Шановні колеги, сьогодні під загрозою опинився наш санаторій «Лермонтовський» в м. Одеса. Скандал навколо нього набуває все більших обертів. Є чимало інформації в Інтернеті та соціальних мережах. Ось одна з них:

  1. 1.http://www.fpsu.org.ua/news/61-nasha-borotba/8381-gde-gran-zhadnosti-pravitelstva
  2. 2.https://www.youtube.com/watch?t=216&v=c1cwJl6vhk8

Трудовий колектив санаторію, який професійно та цілеспрямовано робить свою справу, завтра може опинитися на вулиці через беззаконні дії влади. Ці люди винні в одному – вони працюють в санаторії, який знаходиться на лакомому куску землі – в першій полосі від моря. Колектив самотужки бореться – виходять на мітинги, дають інтерв’ю. Подібних історій багато, але відверто шкода їх зусиль по збереженню лікувального закладу.

 

Колектив «Лермонтовського» зареєстрував електронну петицію до Президента України. Просимо Вас приділити декілька хвилин та зробити свій вклад в боротьбу за справедливість:

  1. 1.Зайти по ссилці на сайт електронних петицій до Президента України https://petition.president.gov.ua та зареєструватися (ввести своє П.І.Б. та електронну адресу).
  2. 2.Зайти на свою пошту та перейти по ссилці, яка прийде у листі для авторизації.
  3. 3.Проголосувати «ЗА» підтримку петиції за ссилкою - https://petition.president.gov.ua/petition/4504
  4. 4.Відправити даний лист своїм первинним профспілковим організаціям, колегам, друзям та знайомим.

Для нас – це пару хвилин, для тисяч людей – це відновлення здоров’я, а для працівників «Лермонтовського» - це сенс життя!