6qG3dz3Q2ws

 

На сайті Президента України з’явилися фальшиві петиції щодо відновлення оплати санаторно-курортних путівок для працюючих за рахунок коштів соціального страхування.

Тепер таких петицій, абсолютно ідентичних за текстом з профспілковою, «вкинуто» вже п'ять. Не виключено, що з’являться ще. Вони вже забрали на себе понад 10 відсотків голосів.

Мета таких дій – розпорошити голосування і не допустити, щоб хоч одна з них набрала 25 тисяч голосів. 

Просимо терміново довести до профспілкових організацій, активістів і членів профспілок: 

1. Будьте пильні, обов’язково звертайте увагу на номер та ініціатора петиції.

Профспілкова петиція має 22/010961-еп, її автор ОСОВИЙ Григорій Васильович. При голосуванні за інший номер ваш голос буде втрачено.

2. Голосувати можна за необмежену кількість петицій, тому хто помилково проголосував за іншу петицію, необхідно невідкладно переголосувати !!! за профспілкову петицію 22/010961-еп, автор ОСОВИЙ Григорій Васильович.

3. Передайте цю інформацію через ЗМІ, соціальні мережі та особисто всім, з ким ви спілкуєтесь, хто має хоч будь-яке відношення або інтерес до трудових відносин, профспілкової, соціальної роботи, санаторної системи, оздоровлення студентів та дітей. Зверніть на це увагу ваших рідних та близьких, попросіть дітей та внуків допомогти технічно грамотно провести голосування. 

Незважаючи на спротив, наша петиція впевнено набирає підтримку. Станом на 10:00 12 жовтня ц.р. наших голосів стало понад 8 000, тобто майже третина від необхідного. Досить обнадійливий результат. Не збавляйте темп.

 

Разом - переможемо !!!

І це буде наша спільна перемога !!!

 

 

Листівка "Голосуй за петицію про відновлення санаторно-курортного лікування працюючих за рахунок соцстраху!"