IMG 7585

 

Федерація профспілок Рівненської області долучилася до Всеукраїнської акції із збору підписів серед громадськості у зв’язку з підвищенням цін на природний газ для населення

 

3 червня 2016 року Федерація профспілок Рівненської області долучилася до Всеукраїнської акції із збору підписів громадськості та членів профспілок під Зверненням до органів державної влади. (Текст Звернення додається) у зв’язку з підвищенням цін на природний газ для населення.

Рішення про проведення такої широкомасштабної акції було затверджено Президією Федерації профспілок України.

 

IMG 7568

 

За словами Миколи Шершуна, голови Федерації профспілок області, збір підписів триватиме протягом місяця, якщо ж влада залишиться глухою до думки народу, наступним кроком профспілок будуть акції протесту по всій Україні проти шокового підвищення ціни на природний газ та за реформу в оплаті праці.

Також Микола Шершун запевнив, що поставити свій підпис під Зверненням можуть усі бажаючі. «Адже чим більше підписів під колективним Зверненням тим більша його вага в очах урядовців» - додав очільник Федерації профспілок Рівненщини.

Палатка у якій проводиться збір підписів розміщена навпроти Будинку профспілок, за адресою проспект Миру 7а, а вже з понеділка подібні місця для збору підписів під Зверненням будуть обладнані в усіх районах області.

 

IMG 7573

 

Інформаційно-аналітичний центр ФПО