ЖУР

Широкий спектр актуальних питань інформаційної та видавничої діяльності, підвищення якості та ефективності підтримки профспілок працівників ЗМІ обговорено 11 вересня під час робочої зустрічі у Будинку профспілок Голови Федерації профспілок України Григорія Осового з Головою Національної спілки журналістів України Сергієм Томіленком.

У зустрічі також взяли участь заступник Голови ФПУ Олександр Шубін та Керівник Прес-центру ФПУ Юрій Работа.

«Ми високо цінуємо працю представників ЗМІ у справі захисту конституційних і трудових прав працівників, - зазначив Григорій Осовий. Діяльність Федерації профспілок України, галузевих профспілок спрямовується на підвищення заробітної плати та покращення умов праці представників ЗМІ в переговорах із соціальними партнерами. І при розгляді питання про підвищення тарифів на послуги пошти і зв’язку, ФПУ завжди враховує баланс інтересів працівників Укрпошти і ЗМІ».

Сергій Томіленко подякував за принципову позицію профспілок у захисті законних прав та інтересів працівників ЗМІ. А також запропонував розширити співробітництво між НСЖУ та ФПУ. «Це дасть можливість більш ефективно вирішувати проблеми ЗМІ спільними зусиллями», - підкреслив він.

Олександр Шубін запропонував з цією метою підписати Меморандум про співробітництво, що  розширить комунікативні можливості між профспілками і ЗМІ.

На завершення робочої зустрічі Григорій Осовий наголосив на тому, що спільними зусиллями профспілок і НСЖУ вдасться зробити значно більше в питаннях захисту працівників, якісно та ефективно вирішувати проблеми, що турбують представників ЗМІ.

Прес-центр ФПУ

ЖУР1

ЖУР2

ЖУР3