1011f

Близько 200 учнів Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування і викладачі закладу долучилися до Всеукраїнської акції “Все є Україна”. В акції взяла участь і голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників торгівлі Наталія Кузьма.

 

Учні на прапорі розміром 12 на 6 метрів написали побажання воїнам Збройних Сил України.

Синьо-жовтий стяг вже побував у професійно-технічних закладах Закарпатської області, учні яких написали на ньому свої побажання. А розпочалася Всеукраїнська акція у Запорізькій області, звідти прапор передавали у заклади професійної освіти областей України.

12-метровий Український прапор учні з Ужгородського училища винесли на подвір'я закладу. Тримав прапор Владислав Махонько, який сказав: “Я долучився до цієї акції, щоб цей прапор побачив мій брат, який воює зараз на фронті".

Далі на цьому прапорі всі почали писати побажання Збройним Силам України. Учні з нетерпінням чекали цієї подіїі, одягли вишиванки.

Директор Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування Віктор Кощак, звертаючись до присутніх, наголосив, що в Ужгороді — завершальний етап Всеукраїнської акції “Все є Україна”.

Після цього синьо-жовтий стяг буде передано ініціаторам цієї акції у Запорізьку область. А звідти - з побажаннями учнів професійних училищ України його передадуть Збройним Силам України.

На фото: під час акції в Ужгородському професійному училищі торгівлі та технологій харчування

                                     10111f

                                        

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради