президія 09

Навести лад у копіткій бухгалтерській роботі профспілок, визначитись, нарешті, з вельми заплутаною базою оподаткування – податком на доходи фізичних осіб і військовим збором – мав на меті нещодавно проведений Полтавською облпрофрадою семінар бухгалтерів членських організацій.

Велика група профспілкових фінансистів мала змогу долучитися до заняття в онлайн-режимі.

Навчання провели заступник начальника управління ˗ начальник відділу адміністрування рентної плати, екологічного податку, місцевих податків і зборів з юридичних осіб та розгляду звернень Головного управління Державної податкової служби у Полтавській області Наталія СІДЕНКО; начальник відділу адміністрування податку на прибуток установ і організацій спрощеної системи оподаткування та контрольованих операцій Головного управління Державної податкової служби у Полтавській області Людмила ТЕСЛЯ; головний державний ревізор, інспектор відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок в м. Полтава Головного управління Державної податкової служби у Полтавській області Любов ФЕДОРОВА; заступник начальника відділу з питань праці Північного регіону Північно-Східного міжрегіонального управління Держпраці України Яна ЯГОДОВСЬКА.

Підбиваючи підсумок семінарському заняттю, голова облпрофради Ірина БОГУШ підкреслила особливе значення ділових стосунків профспілок з партнерами у різних сферах управління в умовах воєнного стану. Домовилися про подальшу й тіснішу співпрацю.

семінар 887

Полтавська облпрофрада