Допомога Фото 1

Профспілкові організації Буковини зміцнюють прямі стосунки з колегами-профспілковцями і їх родинами з інших областей України, які  зазнали ворожої агресії, продовжують надавати їм гуманітарну допомогу.

Днями голова Чернівецької обласної ради профспілок Володимир Барабах здійснив робочу поїздку до Києва, де мав зустріч з головою Київської обласної ради профспілок Василем Хвостіковим. Керівники облпрофрад проаналізували роботу обох територіальних профоб’єднань, їх членських організацій в умовах воєнного стану, обмінялися думками щодо активізації роботи з надання гуманітарної допомоги постраждалим, підтримки ветеранів профспілок, які перебувають нині у складних життєвих умовах.

Від імені профспілкових організацій Буковини колегам з Київщини передано набір продуктів харчування, медикаментів, одягу та взуття. Цю допомогу передбачено використати для жителів сільських населених пунктів Київської області, які найбільше постраждали від російської окупації.

Раніше Чернівецькою облпрофрадою було надано безповоротну фінансову допомогу київському територіальному профоб’єднанню для здійснення його статутної діяльності.

Сторони домовилися про подальші спільні кроки щодо посилення роботи профспілкових організацій в умовах воєнного стану та сприяння захисту країни і громадян від російської агресії.

Михайло Лєньков,

завідувач відділом з питань