00c75fbc2b

Придбати автомобіль для хлопців-захисників – така ініціатива виникла в колективі КНП «Міський клінічний перинатальний центр Івано-Франківської міської ради». Про це повідомила голова первинної профспілкової організації МКПЦ Світлана Вінтонюк.

Всі працівники центру відмовилися від подарунків від профспілки до професійного свята. До акції доєдналися також працівники кафедри акушерства і гінекології ім. І. Д. Ланового Івано-Франківського національного медичного університету, колективи ПП «Гал-Діагност», КДЛ «Медлюкс», підтримали обласна профспілка медичних працівників, міське управління охорони здоров'я Івано-Франківська, друзі і пацієнти з-за меж України, колеги з інших медичних закладів, знайомі і незнайомі люди, а також хлопці, яким іде автомобіль.

Освячення автомобіля провів отець Юрій Бурак. Завдяки благодійним фондам і волонтерам – як з Прикарпаття, так і з Польщі – багажник автомобіля заповнено потрібними на передовій речами і продуктами.

Світлана Вінтонюк висловила вдячність всій команді. Тільки разом ми можемо робити багато що! Тільки разом ми обов'язково переможемо!

 

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

Слава людям України!

 

Джерело:

http://www.rpo.if.ua/index.php?act=page&id=2671