05102022 09

До  Всесвітнього дня дій за гідну працю 6 жовтня ц.р. Федерація профспілок України проводить дискусійну платформу сторін соціального діалогу на тему: «Праця в умовах воєнного стану в Україні: поточна ситуація, виклики та загрози, шляхи вирішення».

 

Концепція гідної праці має пронизувати урядові програми, оскільки лише так можна забезпечити відновлення повноцінного економічного життя в Україні. Особливої актуальності дане питання набирає в умовах правового режиму воєнного стану.

Метою заходу є обговорення питань, пов’язаних із забезпеченням спільних дій соціальних партнерів для досягнення стандартів гідної праці в умовах війни.

До участі запрошені Перший віце-прем’єр-міністр – Міністр економіки України Юлія Свириденко, Директор центру зайнятості Юлія Жовтяк, президент УСПП Анатолій Кінах,  національний координатор МОП в Україні Сергій Савчук, активісти профспілкового руху та науковці, міжнародні партнери. Сподіваємося, що на цій площадці ми спільно зможемо продовжити діалог із забезпечення стандартів гідної праці, якими опікуються в Україні і міжнародні інституції.

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у цьому заході, який відбудеться 6 жовтня 2022 року о 14:30 у Будинку профспілок за адресою: м. Київ, Майдан Незалежності, 2., 1-й поверх.

За додатковою інформацією прохання звернутися до керівника Прес-центру ФПУ Юрія Работи за тел. 067-788-99-41.

Пресцентр ФПУ