311877458 792657805285953 5879099908032942597 n
Молодіжна рада ФПО Кіровоградщини продовжує творчу роботу на тему: «Мій внесок у перемогу». Внесок Кропивницького коледжу харчування та торгівлі - колективний.

Наше сьогодення відбувається у найскладніший для України час – в умовах війни, розв’язаної російською федерацією. Українці зіткнулися із загрозою незалежності та існування народу. Студенти коледжу, звичайно, не залишилися осторонь проблем і докладають багато зусиль для нашої перемоги та процвітання.
З початку війни студенти коледжу, у тому числі члени Молодіжної ради ФПО Юрій Кузнєцов, Тарас Спиридонов, Дар’я Непомяща, Ірина Машуровська, Каріна Жанталай, Всеволод Пірожніков, беруть активну участь у волонтерській діяльності. Вони збирають речі, гроші, ліки, продукти, предмети побуту для переселенців, територіальної оборони, ЗСУ в KropHab та інші пункти збору гуманітарної допомоги, плели маскувальні сітки для ЗСУ та територіальної оборони на базі ЗОШ №№34 і 33, ресторану ЧаЧа, тощо.
Оскільки наш заклад харчовий, то його колектив готував напівфабрикатів високої ступені готовності для ЗСУ і територіальної оборони. Зокрема, долучалися до благодійних акцій, збору продуктів для військових сім’ї Спиридонових, Мошинських.
Студент технологічного відділення Юрій Кузнєцов – член громадської організації Let»sdoitUkraine - за активну благодійну і волонтерську діяльність, допомогу українцям, які зіткнулися зі скрутним становищем воєнного часу, тимчасово переміщеним особам та евакуйованим із території України, де ведуться бойові дії, та з нагоди Дня Української Державності нагороджений грамотою Кіровоградської ОВА. Юрію також оголошена подяка ОВА за особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики в області, розвиток молодіжного волонтерства, активної громадської позиції та з нагоди відзначення Дня молоді.
Напередодні Великодневих свят, завдяки зусиллям педагогічного і студентського колективами, було передано благодійну допомогу для захисників України 3 полку імені князя Святослава Хороброго, зокрема малюнки, смаколики, ліки та інші необхідні речі.
У червні в коледжі був проведений благодійний турнір серед працівників коледжу та студентів, з ДАРТСу на підтримку ЗСУ «Вперед до Перемоги - разом!». Зібрані кошти були передані для допомоги пораненим військовим.
Студенти долучилися до фінансової допомоги родині загиблого при захисті нашої неньки України випускника коледжу Євгена Шрамка.
Студентська рада коледжу не залишиться байдужою, і надалі буде активно усе робити для перемоги. Закликаємо усіх до єдності, адже подолати труднощі з найменшими втратами, з якими ми зіткнулися, можна буде тільки спільними зусиллями. Слава Україні!
Наталія Бірзул,
голова студпрофкому коледжу