311583506 826061935493552 8242227976443828273 n
 
Від імені мешканців санаторію «Горинь», товаришів по нещастю, - вимушених переселенців, які, з перших днів війни, знайшли прихиток та дах над головою у цій поліській оздоровниці, щиро дякую усім хто допомагає вже не перший місяць нам усім!
 
А особливо, дякую профспілчанам з профспілки працівників лісового господарства Рівненської області.
Вони багато допомагали продуктами, одягом, з приходом холодів, не відмовили та надали таку потрібну допомогу дровами паливними. Адже, у закладі є котельня з твердопаливними котлами.
Отож, дякуючи чуйності та небайдужості адміністрації та профкомам Березнівського, Рафалівського, Сарненського та Соснівського лісгоспів зимувати будемо в теплі!!!
Також щиро дякуємо адміністрації санаторію, в особі директорки Лариси Шишковської, профспілчанам, в особі голови Федерації профспілок Миколи Шершуна та особисто голові обласної організації профспілки працівників лісового господарства Володимиру Якимчуку за їх добрі і милосердні серця, вони завжди реагували на наші звернення, усіляко турбуються про покращення умов перебування у закладі, залучають спонсорів, докладають значних особистих зусиль для полегшення нашого життя у Степані.
 
Вікторія ВОЙНОВСЬКА,
Староста ВПО, що мешкають у «Горині»,
вимушена переселенка з Бородянки
На фото - Чи не щодня у "Горині" гості. Учора до нас завітав голова профкому "Артемсіль". Не з порожніми руками)))