Заглавное 1400x850

Добре знані в Україні донати: організація Van For Live та європейська профспілка IUF у співпраці з українськими профспілками відпрацювали нову форму надання допомоги, - не закупляти продукцію в Європі, а потім відправляти її фурами в Україну, а оплачувати товари через мережу "Метро" в Україні, а потім отримувати їх безпосередньо на нашій території.

Завдяки цьому кількість допомоги суттєво зростає через зменшення видатків за доставку, – про це інформує Київоблпрофрада, яка бере участь у здійсненні зазначеного проекту.

1669703841 48

Меценати виконали свою частину угоди вчасно і передали естафету із доставки та забезпечення гумдопомоги в Україні обласним профспілковим організаціям АПК.

У формуванні продуктових наборів та їх доставці до кінцевих адресатів, - осіб, які опинилися у найбільш скрутному життєвому становищі, активну участь взяли члени Полтавської обласної організації профспілки АПК, Донецької облради профспілки АПК, члени Молодіжної  ради профспілки працівників АПК Київської області, а також колеги з Харківщини.

Об’єднання профспілок Харківської області повідомило, що допомогу отримали Харківська обласна профспілкова організація працівників агропромислового комплексу України, Харківська обласна організація Профспілки працівників автомобільного та сільськогосподарського машино-будування України, Харківська обласна організація Профспілки працівників зв’язку дирекції  ПАТ „Укрпошта”, Харківська обласна організація Профспілки працівників соціальної сфери України, Харківська обласна організація Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України, Первинна профспілкова організація ДП „Завод ім. Малишева”, Первинна організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Харківського машинобудівного заводу «Світло шахтаря», Підприємство „Палац Праці” Об’єднання профспілок Харківської області тощо.

 1669703929 55

Черговим траншем допомоги від закордонних партнерів стали інверторні генератори потужністю від 5 до 7 кіловат, які надішли до України та були доставлені профспілковцями до тих, хто цього дуже потребують, а саме:

- до однієї з міських лікарень швидкої медичної допомоги м. Черкаси. В цю лікарню гелікоптерами з лінії фронту доставляють поранених бійців, яким необхідне негайне операційне втручання;

- до м. Вишгород, де внаслідок потрапляння в житловий будинок ворожої ракети, довелося терміново переселити людей і тепер їм потрібні бодай елементарні побутові зручності;

- до м. Чернігова для потреб близько 100 працівників ТОВ «Кабель України», які займаються відновленням зруйнованого підприємства під час його руйнування рашистами та ін.

1669704721 yzobrazhenye viber 2022 11 25 12 16 05 274

Віримо, що це допоможе людям!

Більш детальна інформація за посиланням: http://korps.com.ua/viyna/1218-vanforlive-nese-svitlo-ukraincyam.html

Пресцентр ФПУ