811b7f4f 335b 4043 b2a9 14fab2d69591

     Серед соціальних партнерів  профспілок Дніпропетровщини чільне місце займає Торгово-промислова палата (президент - Віталій Жмуренко). В рамках спільної Угоди про взаємодію сторони сприяють економічному розвитку регіону, розширенню збуту продукції наших підприємств, що позитивно впливає на їх діяльність та забезпечення зайнятості працівників.

     Днями голова Дніпропетровського облпрофоб’єднання Віталій Дубіль взяв участь у засіданні членів Дніпропетровської ТПП, на якому розглядались підсумки її роботи за 2023 рік і обговорювалися плани на рік наступний.

     Ситуація в економіці, зазначалося під час цього заходу, є складною. Економічна діяльність через воєнні дії скоротилась більш ніж на третину, порушені логістичні зв’язки, погіршилась експортна діяльність. Однак попри все це ТПП продовжує шукати шляхи поліпшення становища, міжнародного співробітництва та підтримки бізнесу, надання допомоги Збройним Силам України.

     У своєму виступі під час засідання голова облпрофоб’єднання В. Дубіль акцентував увагу на важливості продовження в цій напруженій ситуації співробітництва влади, роботодавців, Торгово-промислової палати, профспілок та всіх інших структур, причетних до забезпечення життєдіяльності підприємств області та їх трудових колективів, підтримки наших воїнів.  

                                                                Прес-центр

Дніпропетровського облпрофоб’єднання