Учасники наради

Про захист прав та інтересів дітей, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, йшла ділова розмова 12 січня на нараді під головуванням заступника голови Івано-Франківської ОВА Людмили Сірко.

Керівники служб та профільних центрів області доповіли про підсумки роботи в 2022 році, висловили свої пропозиції та прохання щодо її  покращення, а також поінформували про плани на наступний рік.

У нараді взяла участь і виступила голова обласної організації Профспілки працівників державних установ Ніна Гушпіт. Вона подякувала присутнім за відповідальну і таку потрібну роботу і запросила їх до покращення співпраці з організаційними     ланками     галузевої     Профспілки на місцях з метою забезпечення правового і соціального захисту працівників, активізації діяльності створених первинних профспілкових організацій та залучення до них нових членів.   Також   відзначила    хорошу    співпрацю     між    первинками і  керівниками  Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та служби у справах дітей Калуської райдержадміністрації.

Ніна Никифорівна також розповіла про деякі справи Профспілки з підтримки підростаючого покоління, зокрема, призначення талановитим  дітям іменних стипендій, проведення шахового турніру за участю дітей вимушених переселенців з інших областей і  конкурсу дитячого малюнку «Захисники та захисниці України очима дітей», передачу гуманітарної допомоги, зокрема одягу, взуття та іграшок вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

На світлині:

-учасники наради, в центрі зліва направо заступник голови ОВА Людмила Сірко, керівник служби у справах дітей ОВА Марія Євчук та голова обласного комітету Профспілки працівників державних установ Ніна Гушпіт.