енергетики

Енергетики Бурштинської ТЕС вшанували пам’ять героїв та взяли участь у відкритті   меморіальної дошки Герою України Дмитру Коцюбайлу.

"Неабияка честь - стояти тут, перед портретами хоробрих воїнів, які віддали своє життя, захищаючи нас, нашу українську землю, волю та незалежність. Дякуємо батькам та рідним військових, що виховали таких мужніх синів і доньок, які не побоялися ворога і першими ринули в бій. Пам'ять про них буде вічною, а поступки слугуватимуть прикладом для майбутніх поколінь", - говорить Світлана, енергетиня ДТЕК Бурштинської ТЕС.

Вшанували сьогодні і жертву героїв, які  боролися за самостійну соборну Українську державу: лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, воїнів Армії УНР, УГА, ОУН, УПА, а також героїв Небесної Сотні.

Після чого, разом з школярами Бурштинського ліцею №3, в місті урочисто було відкрито меморіальну дошку уродженцю Бурштинської ОТГ - Герою України Дмитру Коцюбайлу, на позивний "Да Вінчі", який 7 березня 2023 року загинув у боях за місто-фортецю Бахмут в російсько-українській війні.

Тепер пам'ять про Дмитра увіковічена, поряд з іншими захисниками громади.

 

Рада профспілок Івано-Франківської області

Джерело: http://www.rpo.if.ua/index.php?act=page&id=2844