347411235 285427353958544 5587760916672795085 220623

Засуджуючи черговий акт тероризму російських окупаційних військ підриву Каховської ГЕС та усвідомлюючи критичність наслідків екологічної, соціальної, техногенної катастрофи, а також підтримуючи спільну Заяву Федерації Профспілок України, Президія Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві „Київська міська рада профспілок” прийняла Постанову від 13.06.2023 року в якій:

Схвалила Заяву Київської міськпрофради щодо засудження підриву російськими окупаційними військами греблі Каховської ГЕС та ліквідації наслідків трагедії.
2. На підтримку постраждалих внаслідок Каховської трагедії, виділила безповоротну фінансову допомогу Херсонській обласній міжгалузевій раді профспілок.
3. Членським організація та організаціям, які обслуговуються в Київській міськпрофраді за договорами, рекомендувала долучитися до збору коштів постраждалим, шляхом перерахування «Цільового внеску для допомоги членам профспілок, які постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС».

  В подальшому акумульовані цільові кошти буде перераховано, як безповоротну фінансову допомогу на поточний рахунок Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок, для допомоги членам профспілок, які постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС.
  Звертаємося до усіх небайдужих не залишатися осторонь, проявити єдність і солідарність профспілкової родини та зробити посильний внесок на підтримку членів профспілок Херсонщини!

 

Детальніше:

https://kyiv.fpsu.org.ua/index.php/novyny/novyny-obiednannia/1544-finansova-pidtrimka-chdeniv-profspilok-khersonskoji-oblasti