353856431 976754313757646 561241824257979280 n
На засіданні Гуманітарного шатабу Федерації профспілок Рівненської області, Микола Шершун, голова ФПО виступив з пропозицією, надати допомогу профспілчанам Херсонщини, чиї домівки і майно постраждали від затоплення після підриву рашистами греблі Каховської гідроелектростанції.

Пропозицію голови ФПО було підтримано одноголосно. Спрацювали спілчани оперативно. Зібрали кошти у фонд «Солідарності» і мікроавтобус з гуманітарним вантажем на суму близько 100 тис. грн. вирушив на Херсонщину.
Продукти харчування, пледи, ковдри, подушки, одіяла, одяг, засоби гігієни, портативні газові плити, сірники – це те найнеобхідніше, що закупили та зібрали спілчани Рівненщини, та що зараз потребують Херсонці: мешканці міст, сіл і селищ, які внаслідок цього екоциду, створеного руками російських терористів, втратили все або майже все.
Робота триває, профспілки Рівненщини тримають зв’язок з волонтерськими організаціями та колегами-профспілчанами із Європи.
За словами голови ФПО Миколи Шершуна, найближчим часом черговий гуманітарний вантаж буде надіслано на Херсонщину.