IMG 705eff13e9140d493d7f052094af5cef V

Вже чимало років, з самого початку бойових дій на Сході, обком профспілки автомобілістів і шляховиків (голова – Андрій Берчук) та його членські організації за підтримки керівників підприємств надають суттєву допомогу нашим Збройним Силам.

 

          Зокрема, вони опікуються військовим шпиталем у м. Дніпро. Для наших поранених воїнів профспілка надає медикаменти та продукти. Дбає вона й про благоустрій території закладу, для чого дорожниками там були проведені асфальтні та інші будівельні роботи. Відремонтували тоді члени профспілки й 12 військових машин швидкої медичної допомоги, що дозволило врятувати життя багатьох наших воїнів.

       Не забуває профспілка про своїх підшефних й з початком масштабної агресії проти України. Днями представники обкому та його членських організацій привезли до шпиталю потрібні для лікування поранених медпрепарати, а також солодкі смаколики. За зібрані профорганізаціями кошти було придбано лавочку, на якій зможуть на подвірї відпочивати бійці.

       Допомога нашим Збройним Силам продовжується. На прохання командування ПВК «Схід» нещодавно обкомом профспілки було організовано збір коштів на складний ремонт спеціального військового автомобіля, за що було отримано подяку військових.

IMG 212556ecac87e69329710b2db70fdb31 V 1

Прес-центр Дніпропетровського облпрофобєднання