651ec4634c289

Історії справжніх героїв надихають та зміцнюють нас. Це історія про моряка, члена ПРМТУ, який з перших днів війни добровільно став до лав ЗСУ, щоб захистити свою сім'ю, відстояти свободу та незалежність своєї країни.

Андрій 21 рік працював у морі, продовживши династію моряків. Він завжди був готовий до труднощів, які приносило морське життя, але доля піднесла йому зовсім нове випробування – випробування, яке зазнав весь український народ.

«Доля кинула мені, як і всьому нашому народу, виклик: ми маємо об'єднатися та дати відсіч агресору. Що я, не роздумуючи, і зробив – пішов на фронт», – каже Андрій.

Понад рік моряк провів на передовій, ризикуючи життям заради миру в рідній країні. В один зі складних моментів Андрій звернувся до Профспілки за матеріальною допомогою.

«Профспілка відразу пішла назустріч і допомогла мені. Я тоді зміг придбати обмундирування, серед якого була каска. І ця каска згодом врятувала мені життя. Ми потрапили під страшний обстріл. Куля, яку російський снайпер випустив мені в голову, розлетілася об каску. Я втратив свідомість і не приходив до тями хвилин 40. Того дня ми втратили багатьох хлопців. А моє життя, виходить, врятувала Профспілка, завдяки якій я придбав цю каску. Це просто якесь диво. Неможливо підібрати слова, щоб висловити, наскільки я вдячний ПРМТУ. Ця каска для мене тепер є символом турботи та підтримки від Профспілки, символом життя», – розповідає Андрій.

Ця історія нагадує нам про важливість єдності та підтримки один одного. Після реабілітації Андрій продовжує службу. Ми пишаємось тим, що такі люди є серед нас. Повертайтесь живими!

 

ПРМТУ