студенти

Студентський профком Івано-Франківського національного університету долучився до проведення благодійного ярмарку на підтримку військових.

Студенти передали два FPV дрони-камікадзе на потреби 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Збройних Сил України «Едельвейс». У її складі воюють викладачі та студенти ІФНМУ.

Кошти на дрони було виручено під час благодійного ярмарку, приуроченого до дня заснування ІФНМУ. Захід організували Європейська медична студентська асоціація, Українська медична студентська асоціація, ФМ ІФНМУ, студентський парламент та студентський профком за підтримки в. о. ректора університету Миколи Островського.

Отримати дрони до ІФНМУ завітали волонтери фонду підтримки гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» Мар’яна Мацьків та Андрій Геращенко, які й передадуть їх безпосередньо на передову.

Мар’яна Мацьків висловила вдячність студентам та організаторам за цей життєво важливий внесок у безпеку нашої країни:

В. о. ректора ІФНМУ Микола Островський разом із волонтерами висловили подяку організаторам благодійного ярмарку й вручили їм почесні грамоти за важливість їхнього внеску в обороноздатність України. отримав її голова студентського профкому ІФНМУ Юрій Солоджук.

Рада профспілок Івано-Франківської області