IMG 2462

        Під головуванням начальника Головного управління Державної казначейської служби України в Івано-Франківській області Віри Смачило відбулося  засідання колегії.

          У своєму виступі керівник установи детально проаналізувала роботу органів казначейства на місцях щодо якісного обслуговування  бюджетних установ в умовах воєнного стану та визначила основні завдання до завершення бюджетного 2023 року.

          Вона зосередила увагу на питаннях: проведення інвентаризації рахунків, активів й зобов’язань,  забезпечення документообігу, покращення виконавської дисципліни, запобігання та виявлення корупції, використання приміщень, в яких розміщуються територіальні підрозділи казначейства.

          Активну участь в обговоренні питань взяли начальники районних і міських управлінь та керівники структурних підрозділів Головного управління.     

          На засіданні виступила голова обласної організації Профспілки працівників державних установ, член колегії Головного управління ДКСУ Ніна Гушпіт, яка подякувала присутнім за співпрацю із галузевою Профспілкою, дотримання трудового законодавства в умовах воєнного стану, побажала усім успіхів в роботі, міцного здоров’я, миру та Перемоги.

          За активну участь у профспілковому житті  та особистий внесок у вирішення питань соціально-економічного захисту працівників Вірі Смачило, як багаторічному члену президії  обласного комітету Профспілки, було вручено почесний знак Федерації профспілок України «За розвиток соціального партнерства».

IMG 2459

На світлинах:

- Ніна Гушпіт вручає Вірі Смачило відзнаку Федерації профспілок України;

- учасники засідання колегії.

 

Рада профспілок Івано-Франківської області