82cb8681ee2 201123 

Завідувач кафедри психіатрії, наркології та медичної психології Івано-Франківського національного медичного університету, заслужений діяч науки і техніки України, професор Михайло Пустовойт отримав нагороду за волонтерську діяльність.

 

Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного лікаря-волонтера, члена Профспілки медиків України  відзначено почесним нагрудним знаком «За сприяння війську».

Ця відзнака присвячується громадянам за значний особистий внесок у справу розбудови і розвитку Збройних Сил України, зміцнення співробітництва у військовій, науковій, соціальній, культурній життєдіяльності національного війська.

Варто зазначити, що це не перша нагорода професора. Раніше Михайло Пустовойт отримав медаль «Доблесть Прикарпаття», був нагороджений за лікарську роботу з пораненими азовцями. Також його заслуги високо оцінила громадська організація «Івано-Франківська обласна спілка полеглих». 26 вересня ц.р. професор ІФНМУ Михайло Пустовойт отримав почесну нагороду «Хрест громадянських заслуг» за активну громадську та волонтерську діяльність. Цю відзнаку вручають громадянам, як щиру подяку від військових - цивільним та всім тим, хто наближає перемогу в тилу.

340645807 246480924513941 7374811329461166769 n

Довідково:

Михайло Пустовойт – зав. кафедри психіатрії, наркології та медичної психології Івано-Франківського національного медичного університету, доктор медичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України.

Є членом редакційних колегій фахових наукових журналів «Архів психіатрії» та «Київський журнал сучасної психології та психотерапії», а також співавтором багатьох посібників для студентів вищих навчальних закладів.

Наразі він створює клінічну та наукову базу для реабілітації громадян України, що отримали психічну травму в результаті військової агресії рф.

Джерело: https://www.ifnmu.edu.ua/uk/main-news/5605-zaviduvachu-kafedry-psykhiatrii-narkolohii-ta-medychnoi-psykholohii-mykhailu-pustovoitu-vruchyly-nahorodu-khrest-hromadianskykh-zasluh,

http://www.rpo.if.ua/index.php?act=page&id=2958

 

Рада профспілок Івано-Франківської області