prez 21 11 10 of 146

21 листопада 2023 року у Києві відбулося засідання президії Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України, де обговорено найактуальніші аспекти діяльності організації на сучасному етапі. 

 

Відкриваючи роботу Голова Профспілки Георгій Труханов наголосив, що захист прав освітян на другому році війни – одне із найважливіших завдань організації, особливо у розрізі допомоги тим, хто її гостро потребує. 

На розгляд президії винесено питання забезпечення галузі освіти на 2023 та 2024 роки, законодавчі ініціативи щодо вищої освіти, інформаційний обмін між організаційними ланками Профспілки та ряд внутрішньоспілкових питань. 

За першими питаннями доповідачем був заступник Голови Профспілки Сергій Романюк, який широко розкрив питання виконання освітянського бюджету цього року та перспективи наступного. 

Присутні члени президії обговорили залишки освітньої субвенції на місцях та важливість її першочергового спрямування на заробітну плату працівників задля забезпечення якісної та ефективної роботи у навчальних закладах.

Детальніше: https://pon.org.ua/novyny/10728-prezydiia-ck-profspilky-osnovni-aspekty-rozgliadu.html

 informaciine pytannia

Профспілка працівників освіти і науки України