65a9042084a27

Профспілка робітників морського транспорту України (ПРМТУ) за сприяння заснованого Міжнародною федерацією транспортників (ITF) та Європейською федерацією транспортників (ETF) – UNION SOLIDARITY FUND, де Головою Наглядової ради є Голова ПРМТУ Олег Григорюк, докладає всі можливі зусилля, щоб підтримати членів Профспілки та допомогти підготуватися до зими.

 

В Морському юніон центрі ПРМТУ зібрала своїх активістів – портовиків, працівників морського транспорту, курсантів та співробітників морських навчальних закладів. Відповідно до їхніх запитів, Профспілка передала до первинних профспілкових організацій обігрівачі, ліхтарики, портативні зарядні пристрої, сонячні батареї, аптечки, світловідбиваючі жилети та іншу необхідну благодійну допомогу.

«Завдяки тому, що наша Профспілка вже багато років є членськоє організацією ITF та ETF, ми маємо вагоме слово в UNION SOLIDARITY FUND, щоб пріоритет в допомозі був відданий саме морському транспорту, - підкреслив Олег Григорюк. - Ми акумулювали усі ваші прохання та побажання та адресували їх до Фонду, щоб по можливості покрити потреби наших первинних профспілкових організацій при підготовці до зими, до можливих відключень світла та тепла».

Нагадаємо, у січні в Україні відбулося засідання Наглядової ради UNION SOLIDARITY FUND: що вже реалізовано в рамках допомоги від Фонду та пропозиції щодо проектів на 2023 рік. У заході взяли участь міжнародні партнери з ITF, ETF, Великобританії, Франції, Швеції, Польщі, Туреччини. Всі вони підтвердили, що підтримка членів ПРМТУ триватиме.

Реалізовані та майбутні проєкти на підтримку українських профспілок транспортників від UNION SOLIDARITY FUND обговорили також на засіданні Виконавчого комітету Міжнародної федерації транспортників, який пройшов в жовтні в Мумбаї. Інтереси ПРМТУ на заході представив перший заступник Голови ПРМТУ Михайло Кірєєв, якій входить до складу керівного органу ITF. Міжнародні партнери вкотре підтвердили свою готовність продовжувати допомагати українському народу у його складному шляху через виклики та труднощі. А значить з їхньою непохитною підтримкою та солідарністю ми вистоїмо і неодмінно переможемо.

Детальніше:https://mtwtu.org.ua/news/nezlamna-solidarnist-edini-nezvazauci-na-vsi-trudnosi

Профспілка робітників морського транспорту України