1708535518 2

За підтримки швейцарської гуманітарної асоціації "Van For Life" та IUF (Міжнародної профспілки працівників харчової та тютюнової промисловості, сільського господарства, готельного та ресторанного обслуговування, громадського харчування та суміжних галузей) 21 лютого було передано гуманітарну допомогу двом підприємствам Київщини.

Голова Київської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери Завадський Валентин Анатолійович відвідав Вишгородський районний територальний центр соціального обслуговування із гуманітарною місією.

Працівники отримали продуктові набори (40 шт) та засоби особистої гігієни.

Голова Київської обласної організація профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості Віктор Павлович Кисіль відвідав членську організацію АТ "Ветропак Гостомелький склозавод" та передав для працівників 29 продуктових наборів. 

Під час зустрічей Валентин Анатолійович та Віктор Павлович розповідали колективам про роботу обласної організації профспілки під час війни, про допомогу постраждалим членам профспілки, та поділиля планами організації на майбутнє.

Джерело: http://korps.com.ua/viyna/1337-gumanitarna-dopomoga-chlenam-profspilok-kyivschyny.html

Київська обласна рада професійних спілок