Бобринецьке райспоживтовариство c07fe

Упродовж багатьох років воно залишається однією із найуспішніших організацій системи споживчої кооперації області. Величезна заслуга такого стану справ, насамперед, людей, які тут працюють і упродовж багатьох років завзято сприяли становленню та розвитку споживкооперації Бобринеччини та професійно зростали разом із нею.

Колектив, орієнтований на результат За словами голови правління Бобринецького райспоживтовариства Валентини Татарової, одним із основних та найцінніший ресурсів споживчої кооперації завжди були її люди. За свою багаторічну історію споживча кооперація як загалом, так і в районі переживала різні часи, щоразу отримуючи нові виклики. Були роки як піднесення, так і падіння. Та незважаючи на це, система в регіоні розвивалася, формувався колектив однодумців. За роки активної діяльності райспоживтовариства не одне покоління кооператорів, її керівний склад зробило свій внесок, вклало свою натхненну працю, зберігаючи і примножуючи усі попередні здобутки. Завдячуючи ефективному та вмілому керівництву Валентини Татарової Бобринецьке райспоживтовариство вагомо заявляє про себе за останні роки.

Колектив, орієнтований на результат
За словами голови правління Бобринецького райспоживтовариства Валентини Татарової, одним із основних та найцінніший ресурсів споживчої кооперації завжди були її люди. За свою багаторічну історію споживча кооперація як загалом, так і в районі переживала різні часи, щоразу отримуючи нові виклики. Були роки як піднесення, так і падіння. Та незважаючи на це, система в регіоні розвивалася, формувався колектив однодумців. За роки активної діяльності райспоживтовариства не одне покоління кооператорів, її керівний склад зробило свій внесок, вклало свою натхненну працю, зберігаючи і примножуючи усі попередні здобутки. Завдячуючи ефективному та вмілому керівництву Валентини Татарової Бобринецьке райспоживтовариство вагомо заявляє про себе за останні роки.Магазин у селі Тарасівка 92502
– Це одна з організацій системи, де не лише збереглися усі галузі кооперативного господарювання, а й примножилися надбання і здобутки кожної. Щороку фінансові напрацювання від господарської діяльності інвестуються у зміцнення та технічне переоснащення матеріально-технічної бази, вдосконалюється технологія торгівлі, поліпшуються умови праці працівників, з'являються нові заклади сучасного типу, втілюються ефективні заходи, які відповідають викликам сьогодення та зрештою додають нового імпульсу до розвитку споживчої кооперації Кіровоградщини. Усі позитивні зміни в роботі РСТ пов'язуємо із діяльністю Валентини Іванівни та її колективу. Вважаю, що та злагоджена атмосфера, яка панує в колективі, ініціативність та грамотний підхід до вирішення завдань дозволили райспоживтовариству увійти до лідерів в обласній системі, – розповідає голова обкому профспілки працівників споживчої кооперації області Галина Калюжна. – Важливо, що не залишаються поза увагою керівника організація дозвілля, оздоровлення, культурно-масових заходів для працюючих, а також підвищення соціальних стандартів і гарантій. Слід відзначити, що гарантією соціального захисту працівників є колективний договір. Правління райспоживтовариства разом із профспілковим комітетом докладають максимум зусиль, щоб кожен працюючий почувався на робочому місці захищено, впевнено та надійно.Детальніше: http://www.fpo.kr.ua/