20240222 162938 

Українські захисники і профспілки разом тримають стрій. Придбаний ФПУ розвідувальний дрон відправиться на передову.

 

Напередодні 2 річниці вторгнення російської орди президія Федерації профспілок України ухвалила рішення виділити кошти, придбати і передати розвідувальний дрон  у військову частину ЗСУ, де проходить службу народний депутат України, підполковник ЗСУ Сергій Рудик, який є представником Федерації профспілок України у Верховній раді України.

20240222 162828

Розповідаючи про цю акцію Голова ФПУ Григорій Осовий зазначив:  «що дрон стане  важливим засобом забезпечення захисту військових. Його можливості  бачити  вдень і вночі допоможуть оперативно отримувати корисну інформацію, що збереже життя і здоров’я наших військових.  Ми дуже вдячні Збройним силам України, нашим воїнам, за те, що вони нас боронять, захищають наше життя і нашу працю, і передаємо цей засіб Сергію Рудику”.

Він також повідомив, що продовжується збір коштів членськими організаціями та серед працівників профспілкових органів для проведення подальших закупівель, необхідного обладнання для наших військових. А також відзначив велику роль і зусилля, які докладають членські організації Федерації постійно надсилаючи фінансову і матеріальну допомогу для військовослужбовців Збройних сил України. 

20240222 1628210

Пресцентр ФПУ