Левша photo 270224

Більше року на захисті України стоїть співробітник Запорізького ливарно-механічного заводу, військовослужбовець на псевдо «Лєвша».

Вже майже півтора роки військовий на псевдо «Лєвша» – на службі у Збройних Силах України, оберігає своїх близьких і рідний дім, виборює незалежність України і свободу для своїх нащадків.

За час служби йому довелося стояти на захисті на двох напрямках – Запорізькому і Луганському. На фронті захисник зустрів і співробітників запорізьких підприємств. Сьогодні побратими проходять службу в одному підрозділі, підтримують одне одного і допомагають долати труднощі.

Колеги по роботі, побратими по війську – вони досить часто спілкуються по службі, і поза нею, хоча познайомились уже у лавах ЗСУ. Їхні колеги, що зараз працюють на підприємствах і підтримують економіку країни, постійно на зв’язку, і готові допомогти, коли це потрібно.

Родина підтримала сина, попри велику стурбованість, батьки вірять у перемогу України і чекають на героя вдома.

Спочатку Лєвші, як і будь-якій людині, було трохи страшно, бо це крок у невідомість, і неможливо спрогнозувати, що буде далі. Але у день призову він познайомився зі своїми побратимами, разом вони проходили медкомісію, і тим же складом згодом, після навчання, відправилися на «нуль».

Хлопці розуміли, що на них чекає. Підготуватися і фізично, і морально допомогли тренування. До того ж, у більшості в пам’яті ще були свіжі навички зі строкової служби.

Побратими Лєвші хочуть, як і він сам, якнайшвидше завершити цю війну і повернути мир в країну. Але війна сама себе не закінчить, тож військові ЗСУ запевняють, що стоятимуть до останнього, бо мають віру і переконання у Перемозі, а також будують плани на мирне, вільне і перспективне майбутнє України.

Матеріали підготовлено за інформацією https://metinvest.media