IMG 5922

Українська жінка, яка вона? Сильна і лагідна, потужна і відверта, незламна і ніжна, сильна духом та тендітна, мужня і ласкава, романтична і неповторна, Берегиня українського роду, сила нації, самодостатня особистість!

26 лютого Черкаська обласна профспілка працівників соціальної сфери зібрала креативних, талановитих, працьовитих, завзятих працівниць соціальної сфери, які щодня роблять свій внесок для нашої перемоги. 

Професійна діяльність працівниць поєднана з благодійністю, волонтерством і добрими справами. 

Берегині соціальної сфери, які з перших днів війни допомагають нашим військовим, плетуть сітки, кікімори і кавери, збирають речі для внутрішньо переміщених осіб, провідують в лікарнях поранених і моляться за кожного захисника. 

Привітати і подякувати нашим активним українкам прийшли директор Департаменту соціального захисту населення Черкаської ОДА Руслан Чикало, наш соціальний партнер – голова міжнародного благодійного фонду «Небайдужі» Майя Кулик та наші захисники. 

Згадували, як починалися жахливі події російського вторгнення в Україну, як згуртувалися  наші жінки та організували активну волонтерську діяльність для допомоги Збройним Силам України. Військовослужбовець Віктор зазначив, наскільки важливою є наша підтримка, як радіють воїни дитячим малюнкам, листівкам і приємним сюрпризам. 

Щирі побажання, гарні слова привітання теплом зігрівали серця. 

У повітрі пахло весною…квітами…спокоєм …

Ми всі хочемо, щоб якомога швидше закінчилася війна, щоб наші українки були щасливі, щоб сяяли жіночі очі і збувалися мрії. 

 А сьогодні ми всі разом наближаємо перемогу, віримо в Збройні Сили України і щиро дякуємо нашим захисникам і захисницям за кожен день нашого життя. 

У дружній атмосфері, невимушених розмовах, цікавих дискусіях промайнув час. 

Чарівні пані змогли відволіктися від своїх сумних думок та насолодитися спілкуванням, приємним частуванням та дізнатися багато цікавих і патріотичних історій, які розповів військовий. 

Дякуємо кожній українській жінці за самовідданість, силу, сміливість і унікальність!

Разом до Перемоги!

IMG 5919

 Наталія Дутко,

голова Черкаської обласної профспілки працівників соціальної сфери