MG 3228

У Києві у Будинку профспілок 5 червня ц.р. відбулось IV засідання Ради голів Всеукраїнської профспілки захисників України, спортсменів та працівників сфер, під час якого вирішено ряд організаційних питань та внесено зміни до Стратегії для корегування курсу подальшого розвитку організації.

Серед присутніх були голова підкомітету з питань соціального захисту прав ветеранів Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Анатолій Остапенко, заступник Голови Федерації профспілок України Євген Драп'ятий, голова Асоціації підприємців-ветеранів Сергій Позняк, голова ради резервістів Сухопутних військ Збройних Сил України Іван Тимочко та ін.

 MG 3298

У своєму виступі Голова Профспілки Сергій Бизов наголосив, що наразі профспілкова організація росте та змінюється, тому потрібні  відповідні рішення, які б допомогли підвищити ефективність роботи профспілковців.

Перед голосуванням по робочих питаннях слово брали гості та члени Профспілки. Так,  А.Остапенко подякував за запрошення та наголосив на змінах діючого законодавства. До прикладу мова йшла про зміни до закону, який був прийнятий в 1993-му році – «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

 MG 3268

«Час змінюється й законодавчі норми треба також поліпшувати. Відповідно ми намагаємось удосконалювати законодавство. У цьому якраз є синергія між Профспілкою захисників та законодавцями, яка принесе плідні результати», – сказав Остапенко.

Заступник Голови ФПУ Є.Драп'ятий привітав членів профспілки та заявив, що «з приходом Профспілки захисників до Федерації профспілок України (ФПУ) цей будинок відчув дух боротьби». Також він згадав події Євромайдану та те, за які ідеали боролись на Майдані Незалежності. Він також наголосив на допомозі та підтримці профспілки як членської організації ФПУ.

 MG 3354

До зібрання звернулися голова Асоціації підприємців-ветеранів С.Позняк, голова ради резервістів Сухопутних військ Збройних Сил України І.Тимочко. Під час процедурних питань відбулися зміни в керівному органі Профспілки. Так після голосування заступниками голови Профспілки обрано генерал-лейтенанта Юрія Думанського, представницю організації "Жінки зі сталі" Софію Черепанову.

Окрім цього відбулося голосування за зміну стратегії розвитку Профспілки, погодження рішення на матеріальну допомогу для ремонту спортивної бази в Миколаєві та почесне нагородження профспілкових членів.

 MG 3196

«Профспілка за останній рік зробила великий прогрес. Й нараз наші ряди постійно поповнюють нові члени Профспілки й відповідно це примушує нас переглядати та удосконалювати профспілкову структуру. В багатьох моментах Профспілка є й буде тим надійним плечем як для військових, так й ветеранів, спортсменів та їх родин», – наголосив С.Бизов.

  MG 3312

Всеукраїнська профспілка захисників України,

спортсменів та працівників сфер