1712662308 ac7e4c04 6a39 4752 8d2e 4e2d048d4f4e
Старту програми (проєкту) передувало навчання та сертифікація двох тренерів (Влад Різник та Андрій Попов) в центрі ДСНС, написання тренінгу щодо алгоритму дій при зустрічі з вибухонебезпечними предметами, створення відеопрезентації, створення та друк роздаткового матеріалу, придбання пластикових макетів ВНП для проведення самого тренінгу.
Активна участь у старті проєкту координатора IUF в Україні Дмитра Степанюка була гарантією того, що усі етапи підготовки йшли злагоджено та чітко за наміченим планом. До середини лютого 2024 року всі підготовчі етапи було виконано і 20 лютого 2024 року було проведено перший півторагодинний тренінг.
Пілотні тренінги прийнято рішення проводити в Києві та Київській області, за підтримки голови обласної профспілки АПК Василя Хвостикова, а після зум-конференції, проведеної спільно з координатором IUF Дмитром Степанюком і головою профспілки АПК України Світланою Самосуд. кілька тренінгів приймала Чернігівщина.
Тут прийняв естафету голова Чернігівської обласної профспілки АПК Володимир Ворох.
Загалом за період лютого - березня 2024 року було проведено 13 тренінгів, у них взяли участь 360 осіб, вікова група 16-70 років, співвідношення чоловіки/жінки - 40 на 60%. Серед категорій: студенти, викладачі, робітники, держслужбовці та інші.
Київська обласна рада професійних спілок