изображение viber 2023 05 18 11 45 01 722

 

           18 травня п.р. у режимi вiдеоконференцiї за ініціативи Київської міськпрофради проведено навчання для завідувачів відділів та фахівців з організаційної роботи з розгляду актуальних питань стосовно підготовки звітно – виборних кампаній (розробка порядку та підготовка документів звітно – виборних конференцій), внесення змін до Статутів у відповідності до чинного законодавства, процес державної реєстрації змін до відомостей про профспілку як юридичну особу і членів керівних органів.

            Для огляду останніх новацій із зазначених питань було запрошено МАЦЕНКО Тамару Микитівну – заступника керівника департаменту – завідувача відділу організаційно - статутних питань та зв’язків з членськими організаціями апарату Федерації профспілок України .

           У заході прийняти участь біля 50 учасників членських організацій Київської міськпрофради, а також представники первинних профорганізацій.

           Під час зустрічі учасники засідання активно долучилися до обговорення проблемних питань, які виникають в процесі державної реєстрації змін до відомостей про профспілку, поділилися власним досвідом, отримали відповіді на запитання по даній темі.

            За підсумками зустрічі було прийнято рішення й надалі продовжувати навчальну роботу з озвученої тематики із запрошенням відповідних фахівців від Держреєстратора, юридичних відділів, а також розповсюдження методичних рекомендацій по організації відповідної роботи.

 

Київська міськпрофрада