narada 130123

Питання реорганізації ЧООП вирішить установча конференція. Вона має відбутися у профспілкових організаціях підприємств зони відчуження найближчим часом, принаймні, планується провести її до кінця поточного місяця.

Про це йшлося на нараді у Голови Атомпрофспілки Валерія Матова, на яку зібралися представники ППО, зокрема, ДСП «Центральне підприємство з поводження з радіоактивними відходами», ДСП «Екоцентр», ДСП «Північна Пуща», Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника та Державного агентства України з управління зоною відчуження.

Присутні на нараді представники первинок та фахівці апарату ЦК Атомпрофспілки дійшли згоди, що нині, коли відбувається реорганізація самих підприємств зони відчуження, слід оптимізувати і роботу профспілкових організацій.

Зважаючи на те, що Чорнобильська об’єднана організація ліквідовується, а посаду представника Атомпрофспілки у ЧООП скасовано, вирішили запропонувати делегатам конференції створити нову об’єднану організацію, самим обравши її лідера, який зміг би на усіх рівнях представляти інтереси спілчан підприємств зони відчуження.

Атомпрофспілка