IMG 1101

Президією Федерації профспілок Рівненської області на виконання Резолюції Всеукраїнського віче професійних спілок на захист трудових і соціально-економічних прав людини праці 21 січня 2020 року було прийнято Звернення до органів влади, самоврядування, депутатів всіх рівнів, голів ОТГ, об'єднань роботодавців області стосовно того, щоб розпочати у форматі тристороннього соціального діалогу роботу для вироблення справедливої трудової реформи.

Сьогодні, 23 січня, голова Федерації профспілок області Микола Шершун, особисто передав звернення першому заступнику Рівненської ОДА Сергію Подоліну та голові Рівненської обласної ради Олександру Данильчуку.

Микола Шершун зазначив: «Сподіваюсь на конструктивний діалог з цього питання та співпрацю між владою та профспілками з усіх важливих питань, що стосуються людини праці».

Крім Звернення президії ФПО, у пакет документів було додано: Резолюція Всеукраїнського віче професійних спілок на захист трудових і соціально-економічних прав людини праці, «Звернення СПО репрезентативних всеукраїнських об'єднань профспілок на соціальному рівні» та «Правовий аналіз проекту Закону України «Про працю» щодо його невідповідності Конституції України та міжнародним актам, ратифікованих Україною».

Звернення президії ФПО додається

Профінформ ФПО