den pidpr

Шановні спілчани!

    У першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця.

  А це велика армія самозайнятих людей, які цілеспрямовано незважаючи на всі економічні труднощі, долаючи бюрократичні перешкоди, в складний для усіх нас період карантинних обмежень, відновлюють і продовжують свою діяльність на підприємствах мікро, малого та середнього бізнесу повертаючи до роботи мільйони працівників.  

Підприємець, - це не лише високий рівень професіоналізму, а багато в чому стан душі, природний дар, можливість реалізувати величезну кількість якостей і дій. Придумувати, здійснювати, будувати, лавірувати, заробляти, продавати, творити, бути наполегливим, кваліфікованим, хитрим, успішним .... і ще багато-багато всього.

Відповідно, підприємницьке середовище не може бути однорідним, тут представники всіх відомих професій, люди без професії, але вміють подати і продати, циніки, романтики, генії. Але всіх ВАС об'єднує одна важлива якість – ВИ люди дії. Підприємці рушійна сила нашої цивілізації. Саме вони тримають на плаву економіку, платять податки, дають поштовх розвитку технологій і науки.Федерація профспілок України завжди відстоює права підприємців виходячи разом  на протестні акції, послідовно підтримує і допомагає у вирішенні складних соціально-економічних питань.  Бажаю всім підприємцям, здоров’я, сімейного благополуччя, розвитку бізнесу та зростання добробуту.

 

                            Голова ФПУ                                                                              Григорій Осовий