АТОМЩИК
З 18 вересня по 23 вересня 2020 року відбудеться Форум Атомпрофспілки «Atomic marathon 2020». У рамках Форуму відбудеться розширене засідання профспілкового комітету ППО ДП НАЕК «Енергоатом» за участю керівництва ДП НАЕК «Енергоатом», панельні дискусії з керівництвом НАЕК, тематичні виступи: «Робота ДП НАЕК «Енергоатом» в умовах нової моделі енергоринку», «Енергетичний міст Україна – ЄС. Запорука енергетичної безпеки держави».
На форумі буде проведено тренінг «Навіщо мені потрібна профспілка», різноманітні панельні дискусії, квести, «живі бібліотеки» тощо.
Програма Форуму передбачає проведення інших, важливих для діяльності Атомпрофспілки заходів: засідання Статутної комісії Атомпрофспілки спільно з комісією з питань організаційної роботи та профспілкового навчання, засідання Комісії з питань гендерної політики, колективно-договірної роботи, з питань інформаційної політики, Комісії з питань бюджету спільно з Ревізійною комісією Атомпрофспілки. Відбудеться засідання Президії ЦК Профспілки.
20 вересня 2020 року відбудеться Пленум ЦК Атомпрофспілки.
Атомпрофспілка