колаж

Другий рік поспіль Закарпатський обласний комітет профспілки працівників державних установ  (голова - Діана Гондорчин) організовує та проводить конкурс малюнків для дітей та онуків членів профспілки. В цьому році тема творчого конкурсу була дуже цікава - "Ким я хочу стати, коли виросту".

Не менш цікаві роботи були надіслані на конкурс, адже в них були втілені дитячі мрії про майбутні професії, які хочуть обрати дітки. Серед найулюбленіших професій - лікар, кондитер, фотограф, флорист, програміст, художник, актор, професійний спортсмен та інші. Визначено переможців ІІ обласного конкурсу дитячих малюнків для дітей та онуків членів профспілки.

В категорії дітей віком 6-10 років перше місце присуджено Андрію Сокачу, друге - Амелії Рябець, третє - Оксані Копосович.

Серед  дітей віком 11-15 років переможцем конкурсу стала Іванна Савко, друге місце присуджено Мирославі Турянчич, третє - Таїсії Носовій.

Талановиті художники-переможці нагороджені Грамотами та подарунками обласної організації профспілки працівників державних установ.

- Ми дякуємо за активну участь в організації та проведенні конкурсу нашим профспілковим активістам: Мирославу Талапі - голові профкому Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області, Аллі Ковбін - голові профкому Закарпатського центру соціально- психологічної реабілітації дітей, Ганні Макарович - голові об'єднаного комітету профспілки Управління поліції охорони в Закарпатській області, - говорить голова обласної організації профспілки Діана Гондорчин. - Адже саме з цих організації було представлено найбільше робіт дітей їхніх працівників.

До наступного творчого Конкурсу в 2021 році!

На фото: переможці  ІІ обласного конкурсу дитячих малюнків для дітей та онуків членів профспілки (колаж).

Сергій Баранчиков,

прес-центр Закарпатської облпрофради