укладання угоди про співпрацю між Закарпатською облпрофрадою та Ужгородською міською радою

Президія Закарпатської облпрофради прийняла постанову про проведення у 2021 році в профспілкових організаціях області Року соціального партнерства.

Як зазначив голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько, реалізація запланованих заходів дасть можливість активізувати і значно поглибити соціальний діалог на всіх рівнях у нашому краї.

Зокрема, передбачено завершити укладання Територіальної угоди між облдержадміністрацією, об'єднанням організацій роботодавців "Закарпаття" та обласною радою профспілок на 2021-2024 роки, активізувати діяльність обласної тристоронньої соціально-економічної ради з питань захисту соціально-економічних і трудових прав працівників, переглянути та внести зміни до Галузевих територіальних угод в умовах карантину, зумовленого коронавірусом.

Цього року профспілки намагатимуться встановити більш тісні зв'язки з керівниками об'єднаних територіальних громад, укладати з ними  Угоди про співпрацю, проводити постійні зустрічі з профактивом ОТГ, сприяти укладанню колективних договорів на кожному підприємстві, в організації, установі, здійснювати моніторинг щодо ставлення до діяльності профспілкових органів з боку рядових членів профспілки, роботодавців, громадськості, тощо.

Проведення в профспілкових організаціях області Року соціального партнерства, як підкреслив Володимир Фленько, сприятиме розвитку соціального діалогу у Закарпатті, піднесенню іміджу профспілок у суспільному житті, налагодженню більш тісних контактів із соціальними партнерами.

На фото: голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько (ліворуч) та Ужгородський міський голова Богдан Андріїв підписали угоду про співпрацю.

                                                                                               Фото автора

                                                                                       Сергій Баранчиков,

                                                                                       прес-центр Закарпатської

                                                                                       облпрофради