P1040389

VII  Звітно-виборча конференція Федерації  профспілок Луганської області відбулась 16 квітня 2021 року у м. Сєвєродонецьк.

У її роботі у Zoom-форматі взяв участь Голова ФПУ Григорій Осовий.

На Конференції було затверджено звіт про діяльність  Федерації профспілок Луганської області за період 2016-2021 рр., звіт Ревізійної Комісії.

Делегати своїми рішеннями внесли зміни до Статуту ФПЛО, пов'язані із настанням обставинами непереборної сили (карантин, військові дії та ін.), оновили норми регламенту роботи Ради та Президії Федерації області.

Головою Федерації профспілок Луганської області на наступний період обрано Черниша Валерія Сергійовича. Першим заступником голови -  Севрюка Сергія Віталійовича.

P1040396

Також обрано склади Статутної та Ревізійної комісій, новий склад Ради та Президії Федерації.

Делегати ухвалили Звернення до вищих органів влади, керівництва області, керівників підприємств, установ, організацій роботодавців, у якому наголосили на необхідності кріпити єдність та згуртованість задля встановлення миру і спокою в області та проведення суспільно необхідних і соціально відповідальних реформ в державі.

Профспілкова  Конференція закликала членів профспілок Луганської області консолідуватись у своїх діях на захист миру і спокою в області, виступити єдиним фронтом проти політики «жорсткої економії», будь-яких антисоціальних дій влади чи бізнесу та використовувати всі можливі законні заходи у боротьбі проти порушення трудових прав.

P1040411

Федерації  профспілок Луганської області