19 02

З метою підвищення ефективності колективно-договірної роботи та поширення досвіду Запорізька Облпрофрада щорічно, починаючи з 2011 року, разом зі своїми соціальними партнерами, проводить обласний конкурс на кращий колективний договір. В середині квітня робоча група, що складається з представників профспілок і соціальних партнерів Запорізької ОДА та Запорізької федерації роботодавців, підбила підсумки конкурсу на кращий колективний договір за 2020 рік.

У номінації «Кращий колективний договір підприємств металургійної та гірничодобувної промисловості» серед підприємств з чисельністю працюючих понад 10 тис. працівників перемогу здобув комбінат «Запоріжсталь». Конкурс на кращий колективний договір мотивує роботодавців та профспілкові комітети до суперництва в питаннях підвищення заробітної плати, поліпшення умов праці, проведення літньої оздоровчої кампанії та інших напрямків соціальної роботи.

За інформацією зі сторінки профкому ПО ПМГУ ПАТ «Запоріжсталь» у Фейсбуці «Вестник профсоюза» https://www.facebook.com/groups/580055256082063