20210128150639 7859

Голова ФПУ Григорій Осовий привітав Первинну профспілкову організацію ПрАТ «Дніпровський металургійний завод» – зі 115-річчям створення профспілкової організації Дніпровського металургійного заводу, легендарної Брянки.

 

Шановні спілчани! Дорогі друзі!

 

Прийміть  найщиріші  вітання  з  нагоди  знакової події  – 115-річчя створення профспілкової організації Дніпровського металургійного заводу, легендарної Брянки!

Заводчани ще на початку минулого століття були одними з перших засновників профспілки металістів – бойового загону робітничого класу Придніпров’я, що став авангардом профспілкового руху в регіоні і країні.

Сьогодні завод відроджується із забуття, розвивається, нарощує обсяги виробництва продукції, яка користується попитом не тільки в Україні, а й за кордоном. І в цьому велика заслуга колективу, кожного проспілковця.

Профспілковий комітет підприємства зміг зберегти та примножити кадровий потенціал, важливі об’єкти соціальної інфраструктури, приділяючи основну увагу модернізації виробництва, гідній оплаті праці, створенню безпечних її умов, вирішенню соціально-побутових питань працівників і членів їхніх сімей, мешканців міста.

Ваша активна діяльність, спрямована на турботу про людину праці, заслуговує на глибоку повагу й підтримку.

Ваші досягнення – результат наполегливої і кваліфікованої праці кожного трудівника, високого професіоналізму і відповідальності. За це вам щира вдячність і шана!

У цей пам’ятний день щиро бажаю всім працівникам – членам профспілки, а також ветеранам підприємства міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших трудових звершень на благо нашої держави.

З глибокою повагою

 

Голова Федерації

профспілок України                                                        Г.В. Осовий